Musikalsk Grundkursus
Vokallinje

Sankt Annæ Gymnasium tilbyder nu, som den eneste uddannelsesinstitution i Danmark, unge sangere i gymnasiealderen en unik mulighed for at arbejde med deres stemme gennem solo-, kor- og ensemblesang på den nystartede 4-årige Vokallinje. Vokallinjen er en bred klassisk sanguddannelse på MGK niveau.

Ansøgeren

Du har erfaring med at synge klassisk musik. Du har lyst til at udvikle din stemme. Du har store ambitioner om at blive enten ensemblesanger eller solist og udvikle dig både kammermusikalsk og solistisk.

Solosang

Du udvikler dit eget sangtalent med nogle af landets bedste sanglærere og repetitører.

Ensemblesang

Du kommer til at synge i et eliteensemble under instruktion af nogle af landets bedste sanglærere, repetitører og dirigenter. Her arbejdes med opera, musical og anden solistisk besat vokalmusik.

Bifag

Desuden indeholder uddannelsen en bred vifte af fag, som udvikler dit musiske talent – herunder brugsklaver, hørelære og musikdramatik.

 

Derudover arrangeres workshops, koncerter, kursusweekender, masterclasses og studieture. Vi samarbejder med andre MGK centre eller  partnere som f.eks DR, Malmö Latin og Fridhem folkhögskola.

Der er mødepligt til alle fag. MGK undervisningen er fuldt integreret i gymnasieskemaet.

Vi forventer, at MGK eleverne er aktive i Sankt Annæs mangfoldige ensemble – og korliv. Det er obligatorisk at deltage i stævner, koncerter og kurser arrangeret i forbindelse med MGK undervisningen – også selvom det foregår i weekenden.

KALENDER OG NYHEDER