Musikalsk Grundkursus
Om MGK

Drømmer du om et gymnasieliv med masser af musik? Om at studere på et musikkonservatorium, leve som professionel musiker eller bare om at blive rigtig god til at spille musik?

MGK på SAG er et intensivt 4-årigt musikalsk studieforløb kombineret med en gymnasial uddannelse. MGK undervisningen er fuldt integreret i gymnasieskemaet.

 

MGK på SAG er for gymnasiesøgende unge med et særligt musikalsk talent. For at blive optaget, skal man både bestå en musikalsk optagelsesprøve og være erklæret gymnasieegnet.

 

Vi afholder virtuel MGK-orienteringsaften mandag den 17.januar kl.19.30

Optagelsesprøverne afvikles i uge 8, 21.-25 februar 2022.

Du kan vælge imellem

• Klassisk linje

• Rytmisk linje

•Lydproduktion/lydteknik/sangskrivning/komposition

 

Kontakt Maj-Britt Kramer – mgk@sag.dk – hvis du er interesseret i at høre om mulighederne for komposition eller sangskrivning på MGK.

 

Gå ind på dette site og hør elever, lærere og ledelsen fortælle om det at gå Sankt Annæ MGK – et 4-årigt gymnasietilbud med musik på konservatorieforberedende niveau.

Vi vil foreslå, at du starter med at se velkomstfilmene, samt videoen hvor MGK elever fortæller om hverdagen som MGK-elev på Sankt Annæ, og om deres oplevelser med optagelsesprøven m.v.

Følg os!

Følg med i de mange aktiviteter, der er med til at skabe en faglig, kreativ og sjov skoletid på Sankt Annæ MGK. Find os her: