Musikalsk Grundkursus
Om MGK

Drømmer du om et gymnasieliv med masser af musik? Om at studere på et musikkonservatorium, leve som professionel musiker eller bare om at blive rigtig god til at spille musik?

MGK på SAG er et intensivt 4-årigt musikalsk studieforløb kombineret med en gymnasial uddannelse. MGK undervisningen er fuldt integreret i gymnasieskemaet.

MGK på SAG er for gymnasiesøgende unge med et særligt musikalsk talent. For at blive optaget, skal man både bestå en musikalsk optagelsesprøve og være erklæret gymnasieegnet.

Ændringer i optagelsesproduren for 2021 på baggrund af COVID-19 situationen

Som følge af den aktuelle situation har vi været nødt til at foretage følgende ændringer i forhold til optagelsesproceduren:

Rytmisk og klassisk linje: Indsendt videomateriale erstatter koncertprøven.

Alle linjer: Teknisk og hørelæreprøve afvikles  online i uge 8.

Du kan vælge imellem

• Klassisk linje

• Rytmisk linje

• Lydproduktion/lydteknik/sangskrivning/komposition

 

Kontakt Maj-Britt Kramer – mgk@sag.dk – hvis du er interesseret i at høre om mulighederne for komposition eller sangskrivning på MGK.

MGK virtuel infoaften – sitet er stadig aktivt

Vi afholdt virtuel MGK infoaften mandag den 18.januar kl.18-20, men sitet er stadig aktivt, hvor du kan se mange videoer om at starte på et gymnasieliv med masser af musik, så gå ind på dette site og hør elever, lærere og ledelsen fortælle om det at gå Sankt Annæ MGK – et 4-årigt gymnasietilbud med musik på konservatorieforberedende niveau.

Vi vil foreslå, at du starter med at se velkomstfilmene , samt videoen hvor MGK elever fortæller om hverdagen som MGK-elev på Sankt Annæ, og om deres oplevelser med optagelsesprøven m.v.

Du finder også sitet her:

https://sites.google.com/sag.dk/orienteringsaften-sag-mgk/start

 

 

 

 

 

Følg os!

Følg med i de mange aktiviteter, der er med til at skabe en faglig, kreativ og sjov skoletid på Sankt Annæ MGK. Find os her: