Musikalsk Grundkursus
Musikalsk Grundkursus
Fejringen af MGK’s 25-års jubilæum er i gang!

Mandag den 24. september afholdte vi den officielle fejring af 25-året for etableringen af Musikalsk Grundkursus (MGK) i København.

 

Patrick Dorgan optrådte med nummeret ‘Painkillers’. På den rytmiske front optrådte også mundharpisten Mathias Heise med Mathias Heise Quadrillion og nummeret ‘Müsli Man’

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I mandags afholdte vi den officielle markering af vores 25-års jubilæum på Studiescenen og i Studiefoyeren på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Arrangementet i mandags var det første i en fejring, der strækker sig over hele dette efterår med offentlige jubilæumskoncerter og workshops for de nuværende MGK-elever.

 

Klarinettisterne Nanna Wendelboe og Søren-Filip Brix Hansen spillede Poulencs Sonate for to Klarinetter. På den klassiske front optrådte også operasangeren Simon Duus med rec. og arie fra Figaros Bryllup.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arrangementet i mandags var en lille times afdeling på Studiescenen med talere og musikalske indslag leveret af tidligere medlemmer med efterfølgende reception i Studiefoyeren. Det musikalske program kom vidt omkring mange genrer og understregede samtidigt, at MGK er et vigtigt led i fødekæden for hele det danske musikliv.

 

Viktor Dahl og Rasmus Juncker havde lavet lyddesignet ‘Mindekredsløb’, der blev opført i Studiefoyeren op til selve arrangementet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leder af Sankt Annæ MGK, Mogens Halken og leder af MGK Hovedstaden, Ebbe Lund Nielsen bød velkommen. Derudover var der taler fra Formanden fra Statens Kunstfond, Michael Bojesen, Borgmester for Børne- og Ungeforvaltningen, Jesper Christensen samt Rektor ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Bertel Krarup.

 

Leder af Sankt Annæ MGK, Mogens Halken og leder af MGK Hovedstaden, Ebbe Lund Nielsen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KALENDER OG NYHEDER