Musikalsk Grundkursus
Koncert
Ung Lyd – 4.MGK Eksamenskoncert Oliver Cilwik, Signe Sølvsteen, Mathias Müller

♫Mathias Müller med venner
Aftenens program bliver et todelt potpourri af projekter rækkende fra stadion-rock til poppede soul-beats. Det første projekt, Pierre Phillips, har været i gang i tre år og har bevæget sig fra alt fra sangskriver-pop og indie til de mere dunkle kroge af sangskrivergenren, men har nu fundet sig et solidt fundament i soul-genren ala Frank Ocean og Childish Gambino. Der bliver budt på rå falset med originale sange om store følelser, hvor målet er at skabe en afslappende atmosfære, som et afbræk fra den hektiske hverdag.
Den anden del af projektet, Couch, står som en stærk kontrasterende modpol, hvor fem friske fyre fra den Københavnske stenbro er klar på at starte en fest. Selvom genren er stadion-rock har de allerede spillet på Jazzhouse Montmatre og er således blevet bevidst om, hvordan man kan få selv de Københavnske jazz-huse til at sjunge med på nyere rockklassikere! Der bliver budt på varm forstærker-lyd, sprødt tre-stemmigt herre-kor og ungdommelig drengerøvsenergi med original rockmusik, der er inspireret af 30 Seconds to Mars, Guns and Roses og Jeff Buckley.
Bemærk, at ørepropper er en god idé at have med, hvis ens kærlighed til musik skal række så længe som muligt.
-Tak!

♫Blueshift

Umiddelbart lyder Blushift som velsmurt popmusik, men under den dansevenlige overflade finder man et mere modent udtryk der giver følelsesmæssig genlyd. Omdrejningspunktet for musikken er de 3 frontsangere der udtrykker sig vidt forskellige, men som tilsammen har en unik klang med personlighed. Varme synthflader og tunge beats bærer det store lydbillede som taler til både dine hjertesorger og din danselyst.

Vokal, guitar: Oliver cilwik
Vokal, bas: Signe Sølvsten
Vokal : Oskar Kronback
Keys, kor: Bastian Flindt
Trommer: Jonathan Dahl Meyer

KALENDER OG NYHEDER