Musikalsk Grundkursus
Koncert
Total Torsdag
Torsdag den 1. december på RUST præsenterer  4. g MGK rytmisk linje 4 projekter bestående af Jonathan Wøhlk, Pierre Philips, Blueshift og Ave.
Glæd jer til en aften med prisbelønnet alsidig bas, guitardrevet pop, varme synthflader og tunge beats samt et kreativt lydunivers af remixes og egenproduktioner.♫ JONATHAN WØHLK
Jonathan har til denne aften samlet et hold af sine yndlingsmusikere, og der kan således garanteres for både groove og løsslupne instrumentalperformances med musikken i højsædet.
Gerard Presencer (t)
Jakob Holm (g)
Jonathan Dahl Meier (d)
Jonathan Wøhlk (b)


♫ PIERRE PHILLIPS
Musikken florerer mellem to modpoler og rækker fra bløde kærlighedsballader til dunkle og mørkere toner, som fokuserer på at skabe en tænkepause med plads til selvreflektion i en hverdag, hvor det ellers gælder om at råbe højest.

Mathias Müller (v,g)
Rasmus Pold (v,g)
Oliver Cilwik (g)


♫ BLUESHIFT
Omdrejningspunktet for musikken er de tre frontsangere, der udtrykker sig vidt forskelligt, og som tilsammen har en unik klang med personlighed. Varme synthflader og tunge beats bærer det store lydbillede, som både taler til dine hjertesorger og din danselyst.
Oliver Cilwik (v,g)
Oskar Kronback (v,s)
Signe Sølvsten (v,b)
Jonathan Dahl Meier (d)♫ AVE

Oscar Sahlertz
 Alt fra Soundclouds Trap og Future Bass univers til de tidlige 00’ers r’n’b og hiphop ligger som grobund for remixes og original musik, der gennem AVE’s kreative filter skaber et lydunivers der fører dig gennem nattelivet.
Oscar Sahlertz