MGK Afgangskoncert 2
Koncert
Sankt Annæ MGK indtager scenen på Montmartre

De rytmiske elever fra Sankt Annæ MGK indtager  scenen på Montmartre og præsenterer deres afgangsprojekter.
Eleverne har haft frie tøjler til at skabe, arrangere og fremføre indholdet, der denne aften uropføres for publikum. Afgangskoncerterne byder på originale sange og kompositioner, der spænder fra blues og pop, over jazz til singer-songwriter traditionen.

Dør: 18:00
Koncert: 19:00
Fri entré

Kl.19.00
Sophia HP
Sophia HP, sanger og komponist, inviterer med sine melodiske kompositioner og eftertænksomme tekster publikum ind i sit intime, musikalske univers. Som led i sit projekt har hun arrangeret sine numre for både strygerkvintet og band, og aftenen byder på smukke ballader og skæve taktarter, fremført i selskab med et hold unge, talentfulde musikere.

Sophia HP line-up
Sophia HP (Vocals/Guitar)
Frederik Kruse (Guitar)
Jonas Gamborg Hansen (Bass)
Gustav Ibsgaard (Drums)
Clara Glasdam (Violin)
Karla Meisl (Violin)
Marta Bo (Viola)
Oskar Friis-Hansen (Cello)
Smilla Quinn Jepsen (Double bass)
Kl.20.00
Gustav Ibsgaard:
Trommeslager Gustav Ibsgaard har med sin gruppe lagt fokus på udviklingen og udforskningen af en komposition. Det har været en proces, som har taget et nærmere kig på den måde, man udfolder en musisk kerneidé.
Dette har resulteret i en række selvskrevne numre med improvisation, rytmisk kompleksitet og finurlige melodier, der denne aften bliver opført for første gang.

Line-up:
Gustav Ibsgaard Christensen (Drums / DK)
Oliver Skou-Due (Piano / DK)
Jeff Zake Wagner (Guitar / DK)
Lukas Loeb (Bass / DK)

Kl.21.00
Daniel Mølhave:
Guitaristen Daniel Mølhave optræder som kapelmester med sin gruppe bestående af fire andre dygtige musikere. Han kommer med originalt materiale og har sammen med bandet arbejdet på fremførelsen og arrangement af dette. Musikken er funky og levende med elementer fra rock, pop og folkemusik. Gåpåmodet fra disse fem unge musikere vil helt sikkert skinne igennem som aftenens sidste line-up.

Line-up:
Daniel Nicholas Mølhave (Guitar / DK)
Thomas Meilstrup (Vocals/Piano / DK)
Nathanael Rønne Kure (Piano / DK)
Samuel Kiel (Bass / DK)
Lasse Marklund (Drums / DK)

KALENDER OG NYHEDER