Musikalsk Grundkursus
Koncert
Kammerkoncert med unge stjerner fra Berlin

Kom til koncert med klavertrio fra det anerkendte Bach-Gymnasium i Berlin og artister fra Sankt Annæ MGK.

Sankt Annæ MGK får i maj besøg af en klavertrio fra Musikgymnasium Carl Philip Emanuel Bach i Berlin, der er et af Tysklands førende musikgymnasier. Trioen består af Jona Schibilsky (violin), Elisabeth Kogan (cello) og Jeonghwan Kim (klaver), der alle har markeret sig stærkt i tysk musikliv og vundet flere internationale priser, bl.a. ved konkurrencerne Jugend Musiziert, Paul Hindemith og Franz Liszt.

Ved kammerkoncerten den 8. maj vil trioen optræde sammen med ensembler fra Sankt Annæ Gymnasium og præsentere store, spændende værker af Dvorak, Schostakovich og Brahms. Koncerten er derfor en enestående mulighed for at opleve nogle af fremtidens klassiske stjerner fra Tyskland og Danmark.

Koncerten finder sted i den smukke og stemningsfylde Christians Kirke på Christianshavn, der byder på en fantastisk akustik.

 

Gratis entré

 

Program:
Dvorak: Pianotrio nr.4 “Dumky” og Strygekvintet g dur op.77
Schostakovich: Klavertrio nr.1
Brahms : Klaverkvartet c mol op.60

Artister:
Fra Bachgymnasiet: Jona Schibilsky (violin), Elisabeth Kogan (cello), Jeonghwan Kim (klaver)
Fra Sankt Annæ Gymnasium: Clara Glasdam vl, Amalie Sennels vla, Oskar Friis Hansen vlc, Rosemarie Nielsen pno.
Andreas Lienhøft og Karla Meisl vl, Caroline Gammeltoft-Hansen vla, Safira Nielsen vcl, Karla Wullf kontrabas.

 

Mere om Bach-Gymnasium 

Musikgymnasium Carl Philipp Emanuel Bach er et af Tysklands førende musikgymnasier. Skolen er direkte koblet til Berlins musikkonservatorier og forbereder de unge artister til videregående musikuddannelse inden for klassisk musik og jazz. En lang række kendte tyske solister samt orkester- og kammermusikere er forhenværende elever på Bach-Gymnasium.

 

Koncertplakat: Kammerkoncert 8. maj 2018 >

 

KALENDER OG NYHEDER